سیر سیاه زبیر 2021-04-17
سیر را چگونه مصرف کنیم که خاصیتش را از دست ندهد؟
همچنین، در افرادی که دچار فشار خون بسیار پایین هستند، مصرف سیر سیاه ممکن است باعث افت بیشتر فشار خون شود. برای بهرهمندی از سیر سیاه برای لاغری، طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری شامل مصرف روزانه 1 تا 2 حبه به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی است. ترکیب آن با آب ولرم یا اضافه کردن به سالادها و غذاهای کمکالری نیز میتواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و اثرات چربیسوزی آن را افزایش دهد. همینطور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنشهای میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند میشوند و حبههای آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبههایی قهوهای-سیاه و بسیار نرم درمیآورند.
خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند. پژوهشهایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و میتواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. سیر سیاه، با خواص منحصربهفرد خود، جایگاه ویژهای در تغذیه و طب سنتی دارد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود سلامت قلب و گوارش، این ماده ارزشمند میتواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد.
یکی از خطرات مرتبط با مصرف سیر سیاه، احتمال بروز واکنشهای آلرژیک در برخی افراد است. همچنین، افراد دارای مشکلات گوارشی ممکن است با مصرف سیر سیاه، احساس نفخ و سوءهاضمه را تجربه کنند. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد. چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. یکی از ویژگیهای مهم سیر سیاه، تحریک تولید آنزیمهای گوارشی است که به تجزیه بهتر مواد غذایی و جذب بیشتر مواد مغذی کمک میکند. این خاصیت باعث میشود که مواد غذایی سریعتر و مؤثرتر هضم شوند و احساس سنگینی و ناراحتی پس از غذا خوردن کاهش یابد.
سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید میشود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) میگویند. در مرحله بعدی اجازه دهید سیرها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرامپز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایینتر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند. کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند. واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه میشود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.
برخی افراد آن را به سالاد، غذاهای کمچرب یا نوشیدنیهای گیاهی اضافه میکنند تا جذب مواد مغذی آن افزایش یابد. همچنین، در طب سنتی کرهای، سیر سیاه را بهعنوان مکمل در نوشیدنیهای انرژیزا استفاده میکنند. علاوه بر این، سیر سیاه به شکل مکملهای غذایی، عصاره یا پودر نیز در دسترس است که میتواند در رژیمهای خاص مورد استفاده قرار گیرد.
سیر سیاه برای مو به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی مانند پلیفنولها، فلاونوئیدها و ترکیبات گوگردی، تأثیر قابلتوجهی دارد. این ترکیبات میتوانند با کاهش استرس اکسیداتیو در پوست سر، از آسیب به فولیکولهای مو جلوگیری کرده و موجب افزایش رشد و استحکام مو شوند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث بهبود گردش خون در پوست سر شده و اکسیژنرسانی به فولیکولهای مو را افزایش میدهد که در نتیجه، ریزش مو کاهش مییابد و موهایی ضخیمتر و سالمتر خواهید داشت. سیر سیاه، نوعی سیر تخمیرشده است که طی فرآیندی کنترلشده در شرایط دمایی بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد طی چند هفته تا چند ماه به دست میآید.
سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند.
زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است.
علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) کمک کند. با کاهش این نوع از کلسترول و افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب)، خطر تجمع چربی در عروق خونی کاهش مییابد و به این ترتیب، از اتساع عروق و سکتههای قلبی جلوگیری میشود. فیتوکمیایی موجود در سیر سیاه، مانند آلیسین، نقش اصلی را در این فرآیند ایفا میکند و سلامت کلی سیستم قلبی عروقی را بهبود میبخشد. با توجه به این قابلیتها، میتوان گفت که سیر سیاه یکی از بهترین گزینهها برای حفظ سلامت قلب و عروق به شمار میآید. سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی ایفا میکند.
در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. سیر سیاه با وجود خواص بیشمار برای سلامت، در برخی موارد میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک میکنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود.
این یافتهها نشاندهنده قابلیت سیر سیاه در پیشگیری و کمک به درمان اختلالات پروستات از جمله سرطان و هایپرپلازی خوشخیم پروستات است. خواص سیر سیاه برای زنان همچنین شامل اثرات مثبت بر سیستم قلب و عروق است. این فرآورده طبیعی میتواند با کاهش فشار خون و بهبود جریان خون، خطر بیماریهای قلبی را که در دوران یائسگی افزایش مییابد، کاهش دهد.
سیر تازه را برای تخمیر شدن به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90٪ نگهداری می کنند. سیر پس از تخمیر، حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ آن سیاه و مزه شیرینی پیدا می کند. در روش سنتی، سیر در محفظههای گرم و مرطوب نگهداری میشود، اما در تولید صنعتی، از دستگاههای مخصوص برای تنظیم دقیق دما، رطوبت و تهویه استفاده میشود. این فرآیند نهتنها موجب افزایش ترکیبات آنتیاکسیدانی میشود، بلکه طعم آن را نیز ملایم و شیرین میکند. در نهایت، سیر حاصل، ماندگاری بالایی پیدا کرده و بدون از دست دادن ارزش غذایی، به یکی از محصولات پرطرفدار در صنایع غذایی و سلامت تبدیل میشود. در این مقاله ضمن معرفی سیر سیاه به بررسی خواص سیر سیاه و تأثیرات آن بر سلامتی پرداختهایم.
پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود. اگرچه فروش سیر سیاه به اندازه سیر سفید و تازه رایج نیست ولی با این وجود همچنان در برخی فروشگاهها وجود دارد؛ اما اگر نتوانستید آن را در هیچ فروشگاهی پیدا کنید، نگران نباشید! همانطور که در جدول ارزش غذایی بالا دیدید، سیر سیاه سرشار از مواد معدنی ضروری است و افزون بر اینها، دارای گروههای آنتی اکسیدانی فراوانی است که بر مزایای این فرآورده افزوده است. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است.
مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل و چه به عنوان یک افزودنی غذایی، میتواند به افزایش سرعت متابولیسم، کنترل وزن و حفظ تناسب اندام کمک کند. این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روشهای سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماریهای رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند. این ویژگیها باعث میشود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماریها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند.
علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند. این ویژگیها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است. سیر سیاه یکی از قدیمیترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بینظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا میدانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک میکند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماریهای مزمن کمک میکند.
مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه میتواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد.
یک مطالعه نشان داد که میتواند به کاهش رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ کمک کند. دیگر عوارض جانبی ممکن شامل سردرد، سرگیجه، و یا اختلالات خواب است که به ویژه در مصرف مقادیر زیاد میتواند رخ دهد. افرادی که به داروهای رقیقکننده خون، نظیر وارفارین، وابسته هستند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند زیرا این ماده ممکن است خواص مشابهی داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد. سیر سیاه، که ناشی از فرآیند تخمیر سیر تازه است، به خاطر خواص درمانی و سلامتی منحصر به فردش شناخته شده است. در این مقاله، ما به تفصیل از ویژگیها، خواص و نحوه استفاده از سیر سیاه بحث خواهیم کرد. یکی از شگفتانگیزترین خواص سیر سیاه، تأثیر آن در پیشگیری و مبارزه با سرطان است.
البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یا کمبود خواب مبارزه میکند . این فراورده برای اولین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید گردید.
مصرف منظم سیر سیاه میتواند پوست را شادابتر کرده و از بروز لکههای تیره و علائم پیری جلوگیری کند. سیر سیاه به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که به طور مؤثری رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند. رادیکالهای آزاد مولکولهای ناپایداری هستند که به سلولها آسیب میرسانند و فرآیند پیری را تسریع میکنند. با خنثی شدن این مولکولها، از تخریب سلولهای پوست، قلب، و سایر اندامها جلوگیری میشود.
به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، سیر سیاه برای جوش صورت میتواند به بازسازی سلولی کمک کرده و از بروز لکهای ناشی از جوش جلوگیری کند. افزون بر این، استفاده منظم از آن موجب پاکسازی عمقی پوست و کاهش التهابهای مزمن میشود. علاوه بر این، زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک مشورت کنند تا از هرگونه عوارض ناخواسته جلوگیری کنند. در نهایت، به یاد داشته باشید که هرچند سیر سیاه به عنوان یک مادهی مفید شناخته میشود، اما توجه به عوارض جانبی آن و مشورت با متخصصان بهداشت و درمان ضروری است. سیر سیاه، با وجود خواص شگفتانگیز خود، ممکن است عوارض جانبی خاصی نیز به همراه داشته باشد.
علاوه بر این، سیر سیاه به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی عمل میکند و از آسیبهای اکسیداتیو به سلولها جلوگیری میکند. این خاصیت به حفظ عملکرد مناسب سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریهای مزمن مرتبط میشود. ترکیبات فعال سیر سیاه همچنین میتوانند به تنظیم التهاب کمک کنند، که ارتباط نزدیکی با تقویت سیستم ایمنی دارد. این تواناییها در کنار مزایای دیگر سیر سیاه، آن را به یک مکمل ارزشمند برای حفظ سلامت عمومی تبدیل میکند. سیر سیاه میتواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود. همچنین، این ماده به افزایش ترشح انسولین از پانکراس کمک میکند و به این ترتیب سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه میدارد.
بوتههای سیر خام مدتی طولانی در دمای ۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد و رطوبت زیاد نگهداری میشوند و این کار موجب تغییر رنگ، بافت و مزه سیر میشود. تحقیقات نشان داده است سیر سیاه برای درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای مفید است، زیرا درون سیر سیاه ماده ای به نام سولفور موجود است که باعث کاهش دردهای ماهیچه ای شده و برای ورم مفاصل مفید است. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد. سیر سیاه را میتوان به روشهای مختلف و با دستورهای متفاوتی استفاده کرد.
سیر سیاه به دلیل خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و از فشار خون و خطر سکته جلوگیری می کند. خواص سیر سیاه موجب شده است که این فرآورده جایگاه ویژهای در طب سنتی و تغذیه مدرن داشته باشد. فواید سیر سیاه عمدتاً ناشی از فرآیند تخمیر آن است که منجر به افزایش غلظت آنتیاکسیدانهایی مانند S-allyl cysteine و ترکیبات فنلی میشود. این ترکیبات با کاهش استرس اکسیداتیو، نقش مؤثری در محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد ایفا میکنند. سیر سیاه به عنوان یک فرآورده طبیعی با خواص فراوان، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. سیر سیاه می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. سیر سیاه هم مثل بسیاری از ترکیبات طبیعی دیگر دارای خواص بسیاری است که میتواند مزایای ویژه خود را ایجاد کند؛ اما این را نیز باید در نظر داشت که در برخی موارد، سیر تازه در اولویت قرار خواهد گرفت. سیر سیاه فرآوردهای است که به باور بسیاری از ساکنان خاورمیانه، یک درمان طبیعی محسوب میشود. در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آنها خواص دارویی این ماده را کشف کردند.
این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. آنتی اکسیدانهای موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب، میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی میشود جلوگیری میکنند. سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.
بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود. پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن و کاهش چربی شکم می شود. مطالعات نشان میدهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. سیر سیاه با جلوگیری از اکسیداسیون LDL که یکی از عوامل اصلی تشکیل پلاکهای چربی در دیواره عروق است، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد. پلاکهای چربی عامل تنگ شدن رگها و افزایش فشار خون هستند که در نهایت میتوانند منجر به حملات قلبی و سکته شوند. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلولها و کاهش انرژی میشود.
یکی از روشهای ساده برای استفاده از سیر سیاه، اضافه کردن آن به سسها و چاشنیهاست. میتوانید سیر سیاه را با روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک مخلوط کرده و به عنوان سس سالاد استفاده کنید. یکی دیگر از فواید این ماده غذایی، کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.
این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. میتوانید این سیر را به شکلهای مختلفی مانند بوتههای کامل یا پودر از فروشگاههای آنلاین، عطاریها و فروشگاههای محصولات سلامتی تهیه کنید.
افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی، چه به صورت مستقیم و چه به شکل مکمل، میتواند به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش سطح انرژی، کاهش خستگی و بهبود عملکرد کلی بدن عمل کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود. ممکن است برخی افراد با خوردن سیر خام یا سیر سیاه دچار واکنش آلرژیک شوند.
این ماده همچنین به دلیل داشتن طعم ملایمتر و نبود بوی تند سیر تازه، به راحتی در رژیم غذایی روزانه گنجانده میشود و تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایههای چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازکتر شد. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید. گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمیگردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده میشود.
در برخی موارد، مصرف طولانیمدت یا دوز بالا میتواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنشهای آلرژیک شود. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است.
سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک میکنند. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون میشود و فشار وارد بر دیواره رگها را کاهش میدهد. این اثر میتواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه به کاهش فعالیت آنزیم آنژیوتانسین (ACE) کمک میکند؛ آنزیمی که مسئول تنگ کردن عروق و افزایش فشار خون است.
تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. سیر حاوی مواد لینولئیک است که می توانند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کنند.
در این مقاله به بررسی دقیق خواص سیر سیاه، روشهای مصرف آن و عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند، خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامتی خود هستید، این مطلب میتواند پاسخ بسیاری از سوالات شما باشد. سیر سیاه در تعدادی از مطالعات مرتبط با سرطان، فعالیت های تقویت کننده سیستم ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به سیر خام نشان داده است. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود.
زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است.
سیر سیاه برای لاغری، با ترکیبات زیستفعال منحصربهفرد خود، به کاهش وزن کمک میکند. وجود ترکیبات طبیعی گوگردی و پلیفنولهای سیرسیاه موجب افزایش متابولیسم و تسریع چربیسوزی میشود. این ترکیبات میتوانند از ذخیرهسازی چربیهای اضافی جلوگیری کرده و به بهبود ترکیب بدنی منجر شوند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف سیر سیاه باعث کاهش سطح تریگلیسیرید و کلسترول شده و مانع از تجمع چربی در بافتهای مختلف بدن میشود. علاوه بر این، این ماده در تنظیم قند خون مؤثر بوده و با کاهش مقاومت به انسولین، از تبدیل گلوکز مازاد به چربی جلوگیری میکند. علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.